Letní tábory v Okrouhlíku 2014

img00136I letos se děti mohou těšit na 2 letní tábory v Okrouhlíku. Organizátor táborů je Správa městských lesů Benátky nad Jizerou, ve spolupráci s Mysliveckým sdružením Benátky nad Jizerou a Benáteckým čtyřlístkem. Kapacita táborů je 30 dětí.

První tábor bude příměstského typu. Proběhne od pondělí 4. 8. do pátku 8. 8. Na tomto táboře dětí nespí (s výjimkou čtvrtka). Příjezd na tábor denně v 8.00 hod. Domů odcházejí v 18.00 hodin. Tábor je vhodný pro děti od 6 let.

Kapacita prvního tábora je již vyčerpána a je možné podat přihlášku pouze jako náhradník. V případě uvolnění místa vás budeme kontaktovat.

Druhý tábor bude klasický pobytový, stanového typu, výhradně s podmínkou přespávání. Proběhne od pondělí 11. 8. do pátku 15. 8. Tábor je určen dětem od 6 let a je určen pouze pro děti, které zde budou spát. Návštěvy rodičů v průběhu konání tábora nejsou povoleny. Organizátor zajistí jednotné stany, ve kterých budou děti ubytované.

Na táborech bude nabídnut bohatý program s řadou napínavých her, výprav a tvořivých činností. Dětem bude podávána pestrá strava 5x denně. Bližší informace o táboře se dozvíte na předtáborové informační schůzce, která proběhne v 1. polovině června. O termínu konání Vás budeme včas informovat na stránkách Benáteckého čtyřlístku a formou e-mailu.

Jak své dítě přihlásit?

Společně s těmito informacemi jsou na webu přiloženy ke stažení tyto přílohy:

Závazná přihláška

Potvrzení o bezinfekčnosti – vyplňte s datem nástupu na tábor

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte (pokud máte tento posudek od jiné organizace či školského zařízení a v době tábora nebude starší jednoho roku, můžete jej použít)

Přihlášku na tábor odešlete na e-mail: zuzana.havelkova@ddm-mb.cz

Po obdržení přihlášky Vám bude do 5 dnů zaslán variabilní symbol, číslo účtu pro platbu účastnického poplatku a částka za vybraný tábor.

Kontaktní osoby pro případné dotazy:

Zuzana Havelková, vedoucí KDM Benátky nad Jizerou, tel.: 602 254 327

Kontaktní e-mailová adresa: zuzana.havelkova@ddm-mb.cz

Karel Bendl, ředitel Správy městských lesů Benátky nad Jizerou, tel.: 607 186 286

Kontaktní e-mailová adresa: bendl@hajovnabenatky.cz

 

Posudek posudek-o-zdravotni-zpusobilosti-ditete
Potvrzení potvrzeni-o-bezinfekcnosti
Přihláška – 01 prihlaska-tabor-okrouhlik-2014-1
Přihláška – 02 prihlaska-tabor-okrouhlik-2014-2

Something resistant to damage sounds enticing
quick weight loss Vintage Fashion Icon Grace Kelly

and we’re going down the cul de sac and I’m like
rob kardashian weight lossTips on Recovering Data from Pen Drive Shortcut Files